Jeps, kirjotin äskön ihan kivan teksin mutta sähläsin jotain ja tottakai se sit hävis. Niceee....

No, koitan uudestaan. Niin siis täällä ollaan takaisin pienen masennusajan jälkeen :-). En nyt vieläkään ehkä ihan pirteimmilläni ole mut kuitenkin.. Päivät on menny kaiken kaikkiaan ok, toiset hyvin, toiset suht. hyvin ja penkin allekin on muutama lipsahtanu. Syömiset olen kaikki kirjannut ylös mutta kaloreita en ole laskenut, vähän edistystä! Heh.. Liikunnat on jääny hävettävän mitättömiks, asiassa olis parannettavaa ja kovasti.

Eilen kaupassa käydessäni ostin pussillisen irtokarkkeja ja mehua. MEHUA?? No, okei, se oli tiivistemehua ja sitä varten kun aamulla oli kurkku aika karhee ja ääni ihan maassa, pelkäsin et tuun kipeeks joten keitettyä vettä+mustikka-vadelma -tiivistettä <3 :-D. Mutta ne irtokarkit ei kyl kuulunu siihen mitenkään... Miksköhän niitäkin taas oli sieltä kerättävä. Huoh. Niiden takia aamupaino oli tänään muutaman sata grammaa enemmän kun eilen. Ainiin ja tajusin sitä mehua valkatessani eilen etten oo pitkään aikaan enää ostanu mehuja ja limppareita! Se on kyl tosi hyvä juttu. En juo enää muutakun vettä ja joskus maustettua matalahiilihapposta vettä.

Ilma näyttää aikas hyvältä, tänään siis lenkille. Eilen illalla tuli pakottava tarve niiden karkkien jälkeen vielä lähteä, mut en tehnyt kun 30min lenkin. Meinas kyllä sielläkin jalat lähtee alta kun toissapäivänä tein parikymmentä kyykkyä, noin ihan kylmiltää hetken mielijohteesta joten etureidet on vieläkin niin jumissa et huhhuh! Kannattavaa :-D

Niin no eiköhän ne "tärkeimmät" tullut tässä.. Tosi tärkeetä asiaa, ehhehe. Mut aurinkoista päivää kaikille! :-)

1697585.jpg kuva