Blaah mikä ilma. En päässyt tänäänkään kävelylle, ärsyttävää.. Eilen jäi kans väliin koska aamulla oli lääkäri. Niin ja lääkitys jatkuu ainakin nyt puoli vuotta ja sitten kontrolli ja katotaan kuinka jatketaan. Ja jos alkaa meneen huonompaan suuntaan niin soittoa vaan lääkäriin.. Mutta näillä mennään nyt eteenpäin :)

Kävin tänään jo kaupassa ja olin sen takia niin aikasin liikkeellä kun tosiaan ilma on tollanen eikä viitti kaatosateeseen lähtee lenkille. Mutta mikä järkyttävintä; koska tänään on namipäivä, olin menossa kauppareissulla ostamaan myös iltaa varten karkkipussin ja mistäs muualtakaan kun Makuunista :D. Mutta eihän se ollut auki vielä!! Normaalisti kauppailen vasta puolen päivän aikaan.. Nyt sitten siitä johtuen saa tehdä toisen reissun vielä.. Raivostuttavaa eikös :D

Mutta tänään sitten ei teekään mieli mitään muuta kun Makuuninamia. No eipä se nyt sinänsä yllättänyt, heh. Vaikka suunnitelma oli ihan toinen.

Illalla hölkkäämään jälleen, eilen oli lepopäivä. Lääkärin takia siis ihan kokonaan lepo. Ja kone oli eilen ihan jumissa joten siks en päässyt kirjottelemaan.. Tosin eipä mulla mitään kovin tähdellistä olekaan, niinkun nytkään :D Joten heips vaan, tää lähtee toiselle reissulle kohta..

------

edit

Muhun on nyt iskenyt joku väliaikanen innottomuus.. Toivottavasti väliaikainen. Ei kiinnosta lähtee lenkille. Ei kiinnosta kotona tehdä mitään, siis vaikka crossilla tai stepperillä. Ei yhtään. Piti tänään päivällä crossata korvatakseni sen etten tänään päässyt kävelylle. No, ei kiinnosta. En jaksa. Illalla pitäs lähtee hölkkään. Ei innosta. Yhtään. Yritin jo itelleni uskotella etten voi lihoo muodottomaks vaikken kahteen päivään käviskään lenkillä tai tekis mitään. Vaikka tänään onkin karkkipäivä. Ja mun tekee mieli syödä. Ihan kokoajan! Aattelin aamulla etten syö tänään ihan samaa määrää kun muina päivinä koska en mene lenkillekään. Mutta välipalan jälkeen, joka oli porkkana ja banaani, nälkä kurni jo tunnin päästä.. Ja äskön söin lämpösen ruoan ja leivän. Et iltapala olis vaan jäljellä sit joskus hamassa tulevaisuudessa ja sit ne karkit. En nyt vaan tiedä pystynkö nauttimaan niistä koska jos lenkki jää väliin, en oo kuluttanu niitä kaloreita.. Voi paska. Kyllä tää on hankalaa... Ja lämpösen ruoan jälkeen edelleen teki mieli syödä, vedin sit viä banaanin. Oon kyl syöny aika paljon tänään siihen nähden et jos päivän kalorikulutukseks tulee vaan peruskulutus, ehkä joku 1600kcal? Söin aamupalaks kaurapuuroo ja kahvin mustana, sit se välipala porkkana ja banaani, lämpönen ruoka nakki-perunamuusivuoka, raejuusto, kurkun palanen ja ruisleivän puolikas. No joo ei niistä ehkä niin paljoo sit tuukaan mitä ensin ajattelin.. Mut kuitenkin. Ne karkit tohon päälle vielä niin uulalaa. Ja iltapala tietty. En sais miettiä näitä kaloreita niin paljoo... Mut ei sille voi mitään että ne automaattisesti laskee päässään. Mulla itseasiassa tää syömishimo alko jo eilen illalla.. Söin iltapalaks kaks hapankorppua, pienen jogurtin ja banaanin. Nälkä lähti joo mutta syömishimo jäi.. Söin vielä sit kaks porkkanaa ja yhden pienen banaanin, tuntu ihan hirveeltä norsulta.. Porkkanasta ja banaanista?? Joo-o.. Menin sitten nukkumaan etten vaan söis mitään jäätelöö tai muuta vastaavaa.. Nukuinkin sitten kymmenen tuntia putkeen :). Mut siis asiaan palatakseni, syömishimo on edelleen. Oon pystynyt sen hillitsemään, toistaseks, mut mä tiedän ja tunnen tän olon. Jos tää ei lopu, tulen ahmimaan, tai ainakin syömään tarpeettoman suuren määrän jossakin vaiheessa. Ei tätä vastaan jaksa loputtomiin taistella.. Menis ohi ja pian!! No, "onneks" tänään on karkkipäivä niin jos tää himo menis niillä sit ohi. Ahdan itteeni ne kaikki karkit jotka ostin ettei sitten tee moneen päivään mieli syödä mitään hyvää.

Hohhoijaa että ihmisellä on taas ongelmat..