On ollu kaiken kaikkiaan aika jees päivä, liikenteessä melkein koko pv.. Vähän harmittaa kun välipalan ja lämpösen ruoan väliin jäi tänään n. 6h joka on aivan liian pitkä väli! Lämpösen ruoan söin siis vasta puol 5, joten iltapala tänään venyy aika tavalla, normi iltapala-aika olis nyt mutta kun ei yhtään oo nälkä :/. Sillai ärsyttää "erilaiset" päivät että syömisrytmi menee ihan päin peetä ja sillon sit saattaa syntyä niitä ns. vaaratilanteita.. Kyllähän mulla oli aikas kova nälkä kun pääsin kotiin ja laitoin lämpösen ruoan tulemaan mutta vaikka nälkä oli kiljuva ja maha huusi ruokaa, silti jaksoin syödä rauhallisesti ja pureskella. Eikä loppujen lopuks edes tarvinnut syödä kaikkea minkä lautaselle laitoin. Hyvin siis sikäli meni kuiteski :D. Kun vaan malttaa mielensä vaikka on päästänyt nälän kasvamaan liiaks..

Tänään on ollut liikunnasta kokonaan lepo, en ole käynyt edes kävelyllä (johtuen siis tämän päivän mukamas kiireisestä aikataulusta). No, ehkei se tee pahaa ollenkaan pitää sillontällön ihan koko päivä lepoo.

Nyt mietin, tai oon koko illan miettinyt kuumeisesti mitä söisin iltapalaks. Yleensä syön puuron, mutta tänään en. Tein itse kaurasämpylöitä, melkeinpä voisin sellaisen ottaa jogurtin ja tuoremehulasillisen kanssa. Kyllä! Ostin kaupasta APPELSIINITUOREMEHUA! En muista koska olisin viimeksi mehuihin/limppareihin koskenut! Taidan tosissani edistyä :). Mehun ostin kaappiin joskus viikko tai pari sitten, mutta avaamaton se on edelleen... Jos tänään vaikka pistäis elämän risaseks ja jois lasillisen appelsiinituoremehua.. Mullako köyhä elämä, hä?? Niin no palatakseni takasin pohtimaan iltapalavaihtoehtoja. Kaapista löytyy myös mustikka-vadelmakeittoa. Sekin houkuttelee. Mutta eniten ehkä houkuttaa pakastimessa tönöttävä lakritsijäätelö! Hih.. Jos sitä söisi palan, se voisi olla tähän iltaan sopiva iltapala. Annoksessa on muistaakseni n. 110kcal ettei se mahdoton siksikään ole, kaloreiden miettimisestä kun en ole edelleenkään päässyt (tuskin pitkään aikaan pääsenkään). Liikaa vaihtoehtoja! Eikä ne kaikki edes ole tossa.. Aargh. Pitäis vaan syödä sitä puuroa niin ei tarvis vaivata päätään miettimällä vaihtoehtoa sille.

Ongelmansa siis kullakin näin lauantai-iltana :D :D