Kuten taas ennustettu, täällähän mä lauantaina kertoilemassa ylitylsästä elämästä :D.. Niin no. Oonhan ollu taas liikkeellä koko päivän.. Aamulla ajoissa kävin tunnin kävelylenkillä jonka jälkeen kävin nopeasti työpaikalla kääntymässä ja sen jälkeen kauppaan.. Ei oikeastaan ollut edes mitään pakollista ostettavaa mutta kunhan halusin taas mennä pyörimään ja ostamaan jotain terveellisiä juttuja :D. Haha, on ihmisellä pakkomielteensä.. No ostin sitten niitä porkkanoita ja vähän muutakin.

Ainiin ja kun tulin kotiin, imuroin taas koko huushollin. On se kumma kun tuolta pihalta jatkuvalla syötöllä puskee kaikkia lehtiä ja havunneulasia sisälle.. Saa olla joka päivä imurin kanssa riehumassa eikä ees riitä. No, tuleepa kulutettua kaloreita siinäkin :D. Tänään olis vielä edessä leipomista. Muffinsseja ja täytekakku.. Ei kauheesti just nyt löydy inspistä mutta onneks päivää on vielä jäljellä. Ja kun tuli kerran jo harjoteltua niitä muffinsseja niin nyt on taas pikkusen viisaampi eikä niistä ainakaan toivon mukaan tule samannäköisiä kun viimeks :/. Ei mitää kovin kauniita olleet, heh.

Kakkua ja muffinsseja vaille tän päivän suunnitellut tekemiset on tehty. Illasta en vielä tiedä mitä sitä keksis, en siitä lenkistäkään oo varma. Tuskin lähden.. No saapa nähdä. :)