1619928.jpg

Niin, jotenkin on vaan tosi synkkä mieli. En tiiä mistä johtuu, ei ainakaan eilisistä syömisistä koska paino ei ollu hillittömästi noussu edes sen koko lakritsipussillisen ansiosta. Vaaka näytti äskön eiliseen painoon +400g eli 50,7kg. Vois kai sitä huonomminkin mennä. Silti ei yhtään oo mukavaa. Synkkää... Jos vielä vaan väsyttää sit niin paljon.

Eilen illalla mietin tätä päivää jo valmiiks, yritän käydä tänään kolmesti lenkillä, AINAKIN kaks kertaa, ja sit sisällä vielä crossailla tai steppailla. Siltikin vaan mietin niitä eilisiä vähän, kai ne aina jollain lailla kummittelee mielessä vaikkei erikoisempaa morkkista oiskaan. Kalorit ei menny taivaisiin, ne jäi siihen 1400kcal:n paikkeille. Aloin laskeen niitä kauhulla mutta tulos ei ton kamalampi sit ollutkaan.. Siihen kuitenkin sisälty normi kahvien ja ruisleipien lisäks hernekeittoa, annos jäätelöä, kokonainen lakritsipussillinen, marjapiirakan palanen ja wokkivihanneksia, ananasta ja raejuustoa. Tänään kun ajattelenkin jotain ruokaa, alkaa ällöttään. Yäkyäk. Taidanpa pitää taas vesi/mehukeitto-päivän, jos siltä tuntuu päivän loppuun asti. Se jääköön nähtäväks.. Mutta kaupasta tarvis taas hakee ainaskin maitoa, olin niin lakunhimoissani eilen että unohdin jopa maidot kauppaan!! Niitä ostan kuitenkin poikkeuksetta JOKA reissulla.. Joopa joo. Et tuloksena siitä tässä juodaan aamukahvia nyt mustana. Mut säästänpä ainakin muutaman kalorin, haha. Joo-o..

Tänään tulee varmaan joku kuoleman kuuma päivä. Mutta virtaapa hiki enemmän lenkillä, tai siis lenkeillä! Kertoilen sit jossain vaiheessa päivää lisää, onko tää mieli tästä parantunut vaiko eikö..

-----------------

Klo 09:18

Hih, päätin et tästä lähin juon aamukahvini mustana, se ei ole mitenkään pahaa ja vähemmän kaloreita kun maidolla. Ja kaiken lisäks saa mahankin paremmin toimimaan..... hehe. Vähän mieli on jo kohentunut ja kohta ekalle lenkille! Jees.