1592088.jpg

Apuaaaah mikä kuva o.O !!! Aika kissa....

Eilen tein salaattia niin paljon että luultavasti syön sitä vielä kolmen viikon päästäkin. Mutta hyvää se oli!! Ja makaronilaatikko oli kyllä kans hyvää, mutta salaattipainotteinen ateria eilen oli.

Makaronilaatikon tein tietenkin vähärasvaisesta jauhelihasta (10%) josta rasvamäärää saa entisestään vähennettyä ruskistamisen jälkeen huuhtelemalla jauhelihan siivilässä ja valuttamalla sen..

Salaattiin lykkäsin kaikkea mahdollista mitä vaan keksin; kiinankaalia, kurkkua, tomaattia, tummia viinirypäleitä, omenaa, päärynää, ananasta, keltaista paprikaa, herneitä, maissia, papuja ja päälle kevytfetakuutioita. Hyvää oli, todella! Salaatinkastiketta EN käytä koska ne ovat, ellei kalori-, niin ainakin rasvapommeja. Sitäpaitsi ne on aika ällöttävän makusia. Hyvä niin :-).

Noniin, eiliset sitten tässä.

Aamupaino 52,5kg (!!!), 2*kahvi maidolla, lounas, dominokeksi, pala itsetehtyä kakkua :-/, persikka ja 1/3 päärynä.. Kaloreita näistä hieman alle 500, vastapainoksi kakulle sitten se tunnin lenkki...

Tänään aamulla vaaka näytti tasan 52kg. Kyllä taas kohta ollaan siinä viikon takaisessa 51,3kg. Toivottavasti ainakin!! Illalla oli ihan käsittämätön lihavaolo, kauheesti en ollut edes syönyt mutta alkoi yhtäkkiä vaan tuntua kamalalta, ihan kun reidet olis ollut hirveet tukit ja käsissä roikkunu järkyttävät ylimääräset ihrat.. Ja maha tuntu pullottavan kun raskaana ollessa ja kaikkee muuta yhtä inhottavaa! No onneks sitä ei kestäny kauheen kauaa.Mutta se on hirvee olotila.

Tänään on päivä alkanut taas perinteisesti, seiskalta kahvi maidolla. Lisäks tein 15*vatsalihas ja 20*selkä. Jotain kait sekin.... Iltapäivällä lisää kuulumisia! Kertoilkaahan kuinka teillä menee??

------------------------------

PAKKO tulla tänne kirjottamaan... Olin kaverin kanssa kaupungilla, nyt tulin kotiin, mulla on kauheen lihava olo vaikka mitään en oo syöny, kahvin ainoastaan join kun käytiin kahvilla. Ostin purkkaa sen takia et jos tekee mieli syödä jotain "ylimäärästä", syön sit purkkaa... Lounaan ajattelin syödä kohta puoliin mut mitä siitä sit seuraa kun valmiiks tuntuu tältä?? Että raivostuttaa. Meille tulee tänään taas vieraita, täytyy laittaa kauheet tarjoilut kuinkahan pystyy oleen syömättä kaikkee ja hirveesti?? Nyt on hirvee uskon puute, mikähän tähän auttaa?