Juh, äskön vaa'alla ja se näytti 49,8kg!!! Vihdoin!!!

Itseasiassa viime yönä kun en saanu unta, käväsin vaa'alla ja se näytti tota samaa lukua jo sillon mut en meinannu uskoo :-D! No kai se on uskottava kun aamulla vielä näytti samaa.

Eilen tuli kyllä syötyä palanen itsetekemääni piirakkaa, luulen et jos sitä en olis syöny, vaaka näyttäs hiukkasen vielä vähemmän.. Nytkin se arpo kahden painon välillä mut pääty siihen isompaan :-/. Muita eilisen syömisiä oli siis aamupalaks ne ruisleivät ja juusto, kahvia tuli juotua 3 kupillista (maidolla), luumu ja mehukeittoa 1dl. Ainiin ja kaurakeksi :-D. Kaurakeksissä 20kcal... Otin tarkotuksella kaupasta juuri niitä koska niissä oli vähiten kaloreita.. Tai en tiiä oisko löytyny vielä "kevyempiä" vaihtoehtoja, en viittiny varttia kauempaa viettää keksihyllyn edessä. Siispä kaurakeksejä.

Yhteensä n. 464kcal (punaisella siks et piirakan osuus tosta on n. 200kcal!!)

No, tuli eilen jotain tehtyäkin.. Hypin sitten sillä hyppynarulla 4min, haha! On muuten suhteellisen raskasta hommaa.. Henki meinas loppua!! Ja -40kcal siitä tappohommasta. Just. Sen jälkeen hyppäsin stepperille ja 10min -n.50kcal. Illalla vielä vartin hölkkälenkki, -n.100kcal. Tai en tiä? Laitan vähän alakanttiin ettei tuu leijuttua et on kuluttanu ihan sikana. Joo...

Yhteensä kulutusta näistä siis -190kcal

Joo... Eilisen saldoks jäi siis n. 274kcal. Kai? En laske ikinä näistä peruskulutusta pois, joka on meikäläisellä kai n. -1500kcal/päivä??

Onpa tänään jotenkin epävarma aamu :-D. No joo... Viimeyönä en tosiaan saanu unta, valvoskelin jonnekin kahteen asti ja heräsin aamulla puol kasi. Olo on vähän kukkuluuruu, ei sillä ettenkö ois joskus vähemmänkin nukkunu mut en tiä miks. Äh, tekstikin on niin sekavaa että taidan lopettaa tähän...

Tänään aamupalaks syöty kaurapuuroo ja 1dl mehukeittoa + kahvi maidolla. 150kcal.

1637764.jpg kuva