Joka on taas siis namipäivä :). Jee. Toisaalta tuntuu etten ole ansainnut sitä koska maanantaina, joka ei TODELLAKAAN ole mikään herkkupäivä, söin sitä kakkua ja jonkun verran myös suklaata :(. Nooh.. Tietää jos yritän jättää karkkipäivän väliin, mitä siitä seuraa.. Karkkipäivä, tai luultavasti ahmimispäivä jokatapauksessa! Parempi kun ei yritä temppuilla ittensä kanssa mitään. Jos normaalien herkkupäivien lisäks välillä lipsuu niin se annettakoon anteeks, jos repsahdus on siis minimaalinen..

Meinaa mennä hermo kun en osaa kirjottaa.. Joka toisen kirjaimen saa korjata, kohta kyllä palaa hihat.

Noh tässä olis nyt ne viikon 40 liikunnat joita en ole vieläkään saanut aikaseksi laittaa tänne :):

MA; Kävelylenkki 89min (-322kcal), hölkkälenkki 39min (-296kcal), TI; Kävelylenkki 71,5min (-300kcal), hölkkälenkki 40,5min (-280kcal), KE; -, TO; -, PE; Kävelylenkki 55min (-255kcal), LA; Kävelylenkki 59 min (-250kcal) SU;-

Aika surkea saldo koska keskiviikkona ja torstaina en käynyt edes kävelemässä.. Blah. Mutta lauantaina kävin kuitenkin, vaikka vloppusin en siis yleensä käy. Se vähän siis korvaa niitä viikon laiskotteluista :). Yhden päivän kävelyn ja hölkän jäin siis miinukselle loppujenlopuks.. Tai no en ehkä sitä hölkkää koska päätin vähentää hölkkälenkkejä viikossa kolmeen.. Taisinkin kertoa siitä jo viime postauksessa? No juu. Niin ja en oo ikinä innostunut mistään ryhmäliikunnasta, aina on ollut jotenkin tosi vastenmielistä olla edes koulun liikuntatunnilla. Oon aina mieluummin sit urheillu yksin.. Mut nyt eilen rupesin tosissani harkitsemaan jos kokeilisin kuntosalilla BodyPumppia. Taisin lukea siitä jutun jostain lehdestä ja se kuulosti aika kivalta. Pitäis sit löytää vielä läheltä sali jossa niitä tunteja järjestetään :). Voi sitä aina kokeilla, ostaa sen yhden kerran ja jos haluaa jatkaa niin siitä sit vaan.. Olis kiva kiinteyttää tätä kroppaa, on muuten jo ihan ok, juoksu tehoaa aika hyvin. Jenkkakahvat on ainakin jonkin verran pienentyneet, heh. Mahalle pitäis kans aktiivisemmin yrittää tehdä jotakin, se kiinteytys vois toimia siinäkin koska osaks on raskauden "syytä" että se on sellanen kun on nykysin :D. Vois se pahempikin olla, myönnän, mutta aina myös parempi :D.

Mutta sellasia täälä kertaa, palaillaan :)