Jes, takaisin siis viime perjantain lukemassa. Jospa tällä viikolla sitten pääsisin alle 50kg:n! Toivon todella... Kyllähän sen painon saa takas "normaaliks" aika nopeesti holtittomankin karkkipäivän jälkeen, onneks!! Muutaman päivän kun pitää vähän tiukempaa linjaa syömisten kanssa. Ainaski tällä kertaa onnistu :-)!

Eilen söin aamupuuron lisäks mehukeittoa 2dl (16kcal) ja porkkanan (n.20kcal). Niin ja aamukahvi mukaan kuettuna 2*kahvi maidolla (16kcal). Kaloreita näistä n. 194. Eli aikas jees siis eilinen! En kyl millään jaksanu alkaa sit pompottaa hyppiksellä, mut tänään lupaan! Aamupalasta tuli sen verran kaloreita että pakko :-D. Söin siis kaks ruisleivän viipaletta juustolla, laitoin n. 200kcal ja aamukahvi 8kcal. Enemmän kun eilisestä päivästä yhteensä!! Ohhoh. No, jos päivän jaksas hyvin sit hyvän aamupalan ansiosta. Ja mehukeittoa on kaapissa, sitä saa litkiä :-).

Ilma vaan jatkuu ulkona samanlaisena, ei taaskaan viitti lähtee lenkille!! Että raivostuttaa. Eilen oli ihan kunnon salamat ja ukkoset kun kävin kaupassa illalla! Hui.. Ja pimeetä kun talvella. Mut eiköhän se tästä sitten taas, toivottavasti ei kauaa jatku tällästä ilmaa.

Ei kai muuta tällä kertaa, nyt vaan toivon ihan hirveesti että huomenna vaaka näyttäs nelosella alkavaa lukua!! Iiiih, vähän oon onnessani jos niin ois.. Sitä miettiessä, ei tee mieli paljoo syödä mitään ylimääräsiä!

           1634800.jpg(kuva)