Veto pois. Ihan täysin.. Voisin vaan nukkua ja nukkua. En enää tiedä mistä tää johtuu, onko se niistä lääkkeistä vai mistä ihmeestä. Mutta mitään ei kiinnosta tehdä. Eilen illalla mietin että tänään olisi voinut mennä kävelylle aamupäivällä mutta.. No, ei siis jaksa. Vai onko se tämä syksy mikä tekee tämän kokoaikaisen väsymyksen? Olen kyllä aina tykännyt syksystä eikä se ole ikinä ollut mikään masennuskausi mulle. Ehkä tykkään syksystä jopa enemmän kun kesästä.. Kesästä tulee aina mieleen väkisin kuumuus, vähät ja paljastavat vaatteet, pömppömaha, ja kaikki muutkin epämiellyttävät kohdat vartalosta jotka väkisin joutuu toisille näyttämään.. Ja jos et niitä halua näyttää niin sitten kiinnität huomion sillä että olet pukeutunut johonkin telttaan. Ei kiva. Syksyllä puetaan päälle isoja neuleita ja muutenkin paljon vaatteita, niiden suojassa on epämiellyttävät kohdat piilossa ;). Samoin talvella. Syksy ja talvi on ihanaa aikaa muutenkin, tykkään paljon! Liika kuumuus on aina kammottanut ja kesän jälkeen on suuri helpotus kun tulee viileämmät kelit. Kesällä sade on mukavampaa kun se paahtava auringonpaiste..

No mutta jälleen hairahduttiin alkuperäisestä aiheesta. Niin tosiaan, pitääkö tässä vaan odotella voimien palautumista vai mitä ihmettä. Tänään kyllä taas menen yöks töihin joten huominen päivä on tuplaväsymystä siis. Aamulla saa kuitenkin taas aikasin nousta. Parina aamuna ole nukkunut kyllä noin tunnin pidempään kun yleensä. Ei ole kyllä tuntunut auttavan. On sellanen fiilis että nukuinpa yössä sitten kaks tai kakstoista tuntia, aina olen ihan yhtä väsynyt...

Eilen meni aikamoinen kasa omenapiirakkaa ja jäätelöä. Monessa eri osassa kuitenkin.. Tänään on pakko taas palata arkeen, ei tällästä syömistä voi jatkaa loputtomiin tai oikeasti alkaa lihomaan aivan tolkuttomasti. Apua. Peilistä en edelleenkään näe eroa aikasempaan mutta tuntuu aivan ilmapallolta.. Hyi :(. No ehkä se tästä. Niin ja eilen keitin riisipuuroa, alkoi tekemään ihan tajuttomasti mieli <3 :D. Pidetään tätä harjoituskierroksena joulua varten, hehheh. Mutta se on ihan mielettömän hyvää.

Mun pitäisi siivota tänään. Ja kaupassakin voisi käydä, tosin se ei pakollista ole tälle päivälle. Mutta en huomennakaan ole menossa. Ruokaakin pitäisi jaksaa laittaa. Kiinnostus kaikkeen täysi nolla. Onneks päivää on vielä jäljellä eikä kaikkea tarvi nyt heti tehdä.. Jos illalla vaikka saisin ukon lähtemään kauppaan kans niin ei yksin tarvis mennä :). Sais samalla maksumiehen mukaan :D. Mutta se niistä höpinöistä tänään..