Tänään välipalan jälkeen iski ihan kauhee läskiahdistus. Tuli ihan karsee läskiolo, tuntu et oon ihan hirvee pullasorsa, maha tuntu kamalan turvonneelta ja muutenkin oli kömpelö olo. Tällästä ei oo ollu pitkään aikaan, edes herkkupäivänä nukkuun mennessä! Mistä se nyt tuli? No, onneks se on vähän jo laantunut. Ei enää ihan niin pahalta tunnu mutta ei se kokonaan ohikaan ole mennyt.. Muutenkin on parina päivänä päässä pyörinyt taas samoja laihtumisajatuksia kun aikasemmin, siis sillon kun en vielä ollut hakenut apua. Halu laihtua on välillä ihan kamalan kova ja mietin syömisten vähentämistä taas.. Mutta sitten kun ajattelen sitä pidemmälle niin tiedän että se päättyy taas ahmimiseen ennemmin tai myöhemmin joten yritän takoa järkeä päähäni ja jatkaa samaa linjaa kun tähänkin asti. En ole sen pienen painonnousun jälkeen lihonut grammaakaan, päinvastoin, viimeksi vaa'alla käydessä se näytti yli puolta kiloa vähemmän. Mutta vaikka yrittää itselleen järjellä selittää niin ei se aina auta, kaikki sen tietää.. Yritän!

Joo, mitäs muuta.. Ainiin, eilen oli ihan hirveen mahtava lenkki! Kauan mietin taas jaksanko lähteä ja sitten ajattelin että lähden kummiskin enkä odota itseltäni mitään, kävelen sitten vaikka jos en jaksa hölkätä. Olin aamulla kävellyt kuitenkin sen extrapitkän lenkin.. Noh, lähdin sitten hölkkäämään eikä stoppia tullut. Tein tähän mennessä oman ennätykseni, hölkkäsin 33,5 minuuttia putkeen! Eli koko lenkin siihen asti missä aina lopetan hölkkäämisen ja kävelen loppumatkan kotiin. Yleensä olen kaksi kävelyosuutta mennyt, yhteensä noin 1,5-2 minuuttia. Olin aika ihmeissäni tästä yhtäkkisestä spurtista :D. Tänään menen taas innosta puhkuen, heh. No, ehkä se yks ylimääränen lepopäivä viime viikolla teki ihmeitä, kuka tietää :).

Niin ja nyt on tullut stoppi myös aamuiselle kaurapuurolle.. Kai sitäkin voi liikaa syödä?? Kun yhdessä vaiheessa söin sekä aamu-, että iltapalaks kaurapuuroannoksen. Nyt oon tän viikon ja osan viimeviikosta syönyt aamupalalla jogurtin ja, ylläri ylläri, BANAANIN :D. Ja lasillisen tuoremehua. Nami :). Sillä pitää nälkää ihan hyvin siihen aamupäivän välipalaan asti.

Sellasia tänään :)