Mulla on ihan mielettömän ihana uus juoksupuku ja innostuneena eilen ostin myös MP3-soittimen lenkkejä varten :D. Sitä juoksupukua mitä aikasemmin kattelin, ei ollu oikeeta kokoo mut löysin paremman (ja kalliimman). En ois uskonu et juoksupuvusta voi sanoo et se on hieno mut tää on <3 Mustat housut ja vaaleanpunainen takki, heh. Ja MP3-soitin oli ehkä vähän heräteostos, viikko takaperin ostin Lidlistä kolmen euron taskuradion mutta voitte varmaan kuvitella kuinka hyvin se toimii.. Juu.. Et nyt sit vaan lataan biisejä soittimeen niin saan sen tänään illalla mukaan. Jeeee...

Eilen illalla nautin ihan pimeesti lenkistäni. Kai se lepopäivä tekee sen verran ihmeitä aina välillä :D. Mut hölkkäsin 10min pidemmän lenkin ja oisin mielelläni vieläkin jatkanut mutta ei kannata liikaa kerralla ettei sit tuu jalat kipeiks. Oli kyllä mielettömän ihanaa. En muista koska oisin noin paljon nauttinut..

Karkkipäiväkin oli eilen.. Nyt särkee hammasta. No ei se niistä karkeista johdu mutta tuskin ne auttokaan, hehe :D. Ja hei, alan ihan oikeesti edistyyn, en syönyt kaikkia karkkeja jotka olin mättänyt Makuunissa pussiin (no hei niitä oli joku 400g!!). Reippaasti yli 100g jäi vielä odotteleen maanantaita :). Aikasemmin olisin vaikka väkisin ahtanut kaikki itseeni, mutta nyt kun ei enää tehnyt mieli, en myöskään syönyt. Hih, ja sitten hyvällä omalla tunnolla nukkumaan!

Tänään jää päivän kävelylenkki väliin, höh. En tahtois jättää mut on sattuneesta syystä pakko joten odotan illan lenkkiä vielä innokkaammin :). Niin onhan mulla uus hieno puku ja kaikkee ;)).

Mutta nyt toivottelen viikonloppuja kaikille, palataan taas maanantaina asiaan! <3