Otsikoita on yleensä aika hankala kirjottaa. Tai ei siinä mitään hankalaa siinä kirjottamisessa oo mutta ne ei oo ikinä järkeviä.

Haha. Ongelmansa kullakin...

Pitkästä aikaa on hyvä olo. Eilinen meni nappiin syömisten kanssa, päätin etten ihan ihan oikeesti kiduta enää itteeni nälässä vaikka tunteesta pidänkin, se johtaa vaan siihen älyttömään ahmimiseen. Yritän syödä n. 5 krt päivässä, aamupalan, lounaan, muutaman välipalan ja sitten iltapalan. Eilinen tosiaan meni hyvin näin. Ja aamulla vaaka näytti -800g eiliseen et putos silti vaikken paastoillukaan herkkupäivän (vai päivien??) jälkeen. En kehtaa kyllä painoa tähän laittaa vaikkei se mikään ihan älytön olekaan, mutta hävettää koska tän hirveen herkuttelun takia paino junnaa paikoillaan. Olis saatava itteensä niskasta kiinni et sais sitä välillä putoonkin.. Pakko.

Eilisiin liikkumisiin oon kans ihan tyytyväinen, lenkkiä 30min ja hyppistä pari minsaa, ei meinaa henki kulkee jos kauemmin hyppii putkeen :-DD ja sit vatsa*20, selkä*20 ja kyykky*20.

Viimeyönä sit tulin kipeeks. Toooosi kivaa. Kurkku on älykipee ja oon ihan tukkonen. Kuumetta en oo mitannu enkä jaksakaan. Sama kai se, oli tai ei ollu kuumetta, samat asiat silti on tehtävä :-).

Miten musta tuntuu että joka postauksessa jauhan samoja asioita, alkaa itteeni tympiin! No ehkä mun elämässä ei mitään tapahdu josta vois kertoo niin aiheet on siis aikas rajalliset. Pah :-D.

Pelottaa et repsahdan tänään taas. Nyt on tosiaan menny jonkun aikaa sillain et yks päivä on menny hyvin, seuraavana oon repsahtanu, sit seuraava taas hyvin, repsahdus, hyvin... Jne. Et niinku joka toinen päivä mässäilyä ja joka toinen viisaasti syömistä. Että oon kans huono... Ja nyt siis pelottaa et alan mässäileen tänäänkin. Kiva juttu....

No ei kai muuta tällä kertaa, meen pelkään repsahtamista jonnekin muualle  :-D

1700490.jpg kuva