Ulkona on niiiiin ihanan näköistä <3. Yöllä jo töistä kotiin ajellessa oli tien pinta ihanasti kimalteleva kun pakkasta oli huimat 1 aste.. Mutta nyt ulkona näyttää niin ihanan raikkaalta ja viileältä! Oih.. En kyllä sinne jaksa lähteä koska yöllä tuli töiden takia siis nukutta jälleen vaivaiset kolme-neljä tuntia. Tyydyn siis tänään vain katselemaan ikkunasta :). Eilenhän ei edes pitänyt olla työpäivää mutta päivällä tuli soittoa et tarvis mennä. No mikäpä siinä sitten auttaa, sitten mennään. 8 tuntia reippailua, ei yhtään huono vaihtoehto. Ja taas sai ihan tosissaan tehdäkin jotain. Evääks otin vain yhden banaanin, muuten mentiin kahvin voimalla :). Tosin kyllä kotiin tullessani söin vielä toisen banaanin, uni tuli paremmin kun ei maha murissut täysin tyhjänä, heh.

Tänään pitäisi kuitenkin jaksaa kaupungille lähteä vähän isänpäivälahjaa suunnittelemaan ja kahville parin kaverin kanssa. Onneks se on vasta iltapäivällä.. Vielä on vähän veto pois mutta kaipa se taas tästä. Kaupassa pitäis kans käydä mutta taidan nakittaa sen itelleni tuolle samalle reissulle niin saan päivän vaan löysäillä kotosalla :D.

Mitähän tänäänkin liputetaan..?

Mitään sen ihmeellisempää ei sitten eilisen olekaan tapahtunut, heh :D. Taidan vähän juoda kahvia ja koittaa saada itseäni hereille :)