En kerennyt tosiaan eilen enää kirjotteleen vaikka kovasti tarkotus oli..

No, oon nyt taas jälleen kerran uudella linjalla :D. Maanantaina päätin yrittää elää ilman ruokapäiväkirjaa. Olen siis koko hela viikon ollut kirjaamatta syömisiäni, hui! Niin kauan kun muistan, oon kaiken kirjottanut pikku vihkooni! On kieltämättä ollut vähän hassua mutta toisaalta aika rentouttavaa. Lisäks päätin koittaa normaalin ihmisen tapaa elää, eli siis syön sillon kun on nälkä, niin paljon kun "tarvii" ja sitä mitä haluan. Tämä ei siis todellakaan tarkoita sitä, että hei nyt tekee mieli Hesee tai Mäkkiä, sinne siis!! Vaan samoilla linjoilla kun aikasemminkin mutta vähän rennommalla otteella. Eilenkin siis kun toiselle puoliskolleni paistoin lättyjä niin söin jopa itsekin muutaman! Hih, olipas hyviä :). Niin ja maistoin myös tekemääni marjapiirakkaa jota en herran aikaan oo uskaltanut edes katsoa kun oon sen tehnyt.. Sekin oli aika hyvää :D. Varmaan jotenkin käsititte mitä tarkotan..

Lenkilläkään en oo käyny sitten viime viikon alun. Se vähän harmittaa... Mutta nyt viikonloppuna olis tarkotus mennä, tänään tuskin mutta huomenna ja ehkä myös sunnuntaina. Senkin koitan ottaa rennommin tulevaisuudessa ja koitan miettiä enemmän sitä hyvää oloa joka lenkistä tulee kun niitä kulutettuja kaloreita. Se tulee kyllä olemaan vaikeaa, tiedän sen.. Sykemittari tulee edelleen kyllä olemaan matkassa mukana. Ja onhan se kivaa aina tietää paljonko on kuluttanut mutta se on enemmän kun raastavaa kun joka kerta on kulutettava enemmän kun edellisellä kerralla jne. Jospa aluks koittais sellasta että katsoo ajan ja kalorikulutuksen vasta kun on koko lenkki tehty. Kun on se paha tapa aina tietyissä kohdissa lenkkiä kyylätä mittaria että mitä näyttää edelliseen lenkkiin verrattuna ja vähän enemmän vois olla ja nyt täytyy mennä pidempi lenkki koska kaloreita on kulunut kaks vähemmän kun viime kerralla ja päähän tässä sekoo!! Huhhuh.

No, pieni aavistus on että vanhoihin tapoihin palataan jossakin vaiheessa. Syömiset taas kirjataan tarkkaan ylös ja jokainen kulutettu ja syöty kalori lasketaan. Nyt vaan on sellanen ei jaksa kiinnostaa -fiilis. Söin eilen ja toissapäivänä aika paljon karkkiakin, suklaata jos tarkkoja ollaan. Ja jäätelöäkin meni. Haluaisin vaan niin parantua ja elää niinkun ennenkin, ennen tätä kaikkea ruokaan liittyvää paskaa. Miten voi olla mahdollista että ennen pystyin syömään lihomatta ties mitä ja nyt jos palankin suklaata laitan suuhun niin se muka lihottaa muodottomaksi?? Järki sanoo etä mietipä uudelleen. Mutta silti..

Miksi, voi MIKSI piti juuri omalle kohdalle langeta tämä paska.