Nyt on tullut joku stoppi. Yhtään ei huvita lähtee lenkille. Ei siis yhtään. En jaksanut eilen lähteä illalla enää vaikka olisikin ollut mahdollisuus, aamulla kyllä kävin kävelyllä. Crossasin päivällä, mutta sekään ei oikeen innostanut. Väkisin vedin vartin sillä.. Noh, ei kuitenkaan ihan mennyt plörinäks, kulutus kävelyllä ja crossilla oli yhteensä n. 340kcal. Ihan jees.. Mut ois ollu enemmän jos oisin vaan saanu itseni lähtemään normaalille lenkille. Pöh. Mutta ei kai sitä väkisin? Tänään aamulla tein pitkän kävelylenkin, menin ihan uutta reittiä osaks :). Olin 77min ja kaloreita kulu sen verran että ei tarvi ihan hirveen huonoa omaatuntoa potee jos en tänään(kään) jaksa lähteä hölkkäämään.. Olis kyllä ihan hyvä saada ittestään irti jotain mutta niinkun jo sanoin, on tullu joku kausi ettei huvita. Oisko sillä sit jotain tekemistä kun viime lenkillä (tiistaina) oli ihan kamalaa, just sellasta pakkopullaa mitä ei sais olla. Jalat oli vaan niin raskaat ja toinen pohje jumissa ja muuta yhtä mukavaa.. No, onneks mikään ei oo pakko jos ei taho mut silti... On huono omatunto jos ei käy!!

Ja banaanihulluus jatkuu edelleen :D Tänäänkin on menny jo kaks, heh. Ja muutenkin tavoistani poiketen aamulla en syönyt puuroa vaan jogurtin ja banaanin (:D). Ei ollu oikeen nälkä, johtuen varmaan eilisiltaisista karkeista. Vetäsin jonkun 300g, heh. Hyvejä oli taas, sunnuntaita odotellessa ;). Kaikkia en edes jaksanut syödä, kaapin perälle meni pussin jämät odottamaan seuraavaa herkkupäivää.. Sunnuntaina voisin kyllä hakea namia jostain muualta kun Makuunista, kai niihinkin joskus kyllästyy?? Vaikka suklaata kaupasta :). Nami... Mut nyt ei kyllä todellakaan tee mieli koska eilen tuli syötyä taas ihan tarpeeks.

Niin siis palatakseni vielä niihin banaaneihin, heh, oli tultava kirjottamaan tänne (eli keksittävä jotain muuta tekemistä) koska muuten olisin varmaan vetänyt vielä toisenkin banaanin tässä välipalalla... Hetken olin jo ottamassa, mutta sitten mietin että kyllähän siinäkin joku raja ehkä täytyy olla vaikka ne hedelmiä onkin ja sais syödä hyvällä omalla tunnolla. Muttakun ei edes oo nälkä, tekee vaan mieli. Sairasta :D. Siis miettikää nyt, banaaneja! Haha..

Noh ehkä nyt kun banaaninhimo on hieman laantunut, jatkan sekoilua ja häröilyä jossain muualla, heh. Uskallan siis siirtyä takaisin banaanien läheisyyteen.. Että ihminen voikin olla pimee... Hyvää viikonloppua kaikille :D