Ihan kivasti menee vieläkin. Kävin todella eilen illalla vielä hölkkälenkillä, jonka kesto oli kaiken kaikkiaan 22min. Ei se paljoa ole mutta parempi kun ei mitään :). Aluksi jaksoin hölkätä melkein 13min putkeen, wow! Eteen tuli niin jyrkkä ylämäki että nousin sen reippaasti kävellen, mutta se oli niin jyrkkä että pulssi nousi korkeammalla kun hölkätessä :D. Noh, ylämäen jälkeen jatkoin hölkkäämistä seuraavaan mäkeen asti. Sitten lopun matkaa kävelin kotiin. Kalorikulutus 156kcal. Pihalla vielä jalkojen venytykset, koiran kanssa vähän treeniä ja suihkuun... Sitten join teen ja menin nukkumaan... Oli ihana ilta <3. Ja päivän kalorikulutus liikunnalla -360kcal!

Tänään aamulla söin kaurapuuroa omatekemällä mustikkahillolla ja tuoremustikoilla, nami.

Huomasin juuri että listaan taas syömisiä ja liikuntaa pilkulleen... No, liikunnassa se on ok mutta syömisten listaamisesta kyllä yritän päästä eroon. Pikkuhiljaa...

Aattelin huomista lääkäriä varten kirjoittaa wordilla vähän selostusta tästä mun tilanteestani. Jos menee pala kurkkuun enkä saa pihahdustakaan ulos niin voin vaan ojentaa sen lapun luettavaks. Luulen että näin tulee käymään... No, en odota huomiselta mitään. Paitsi että toivon kokoajan että se lääkäri on joku ihmeiden tekijä ja saa tän helvetin loppumaan... Järki älä jätä jooko.

Huomenna sitten illalla kertoilen kuinka meni ja mitä tästä eteenpäin.. Jännittää.