...onneks!

Tämä päivä on mennyt todella hyvin, ei ole tehnyt yhtään mieli mitään karkkia, suklaata tms. Eiköhän se kiintiö siis ole hetkeksi täytetty :-D. Joo, syömiset tältä päivältä:

08.30 kaurapuuro+mehukeitto 1dl ja kahvi mustana; 12.00 mehukeitto n. 1,5dl; 16.00 kaurapuuro+mehukeitto 1,5dl ja kahvi mustana (aamusetti :-DD); 19.00 Apetit Amerikan sekoitusta 150g, makeaa maissia 2rkl ja raejuustoa 1,5rkl.

Syöty n. 390kcal. Ei paha. Teho-osaston ja saunan jälkeen syön vielä teen kaveriks varmaan omenan taikka jotain, saa nähä sitten. Mehukeittokin houkuttelee :-)

Vetäsin äskön Crossilla saman setin kun eilen, 20min ja keskimäärin 18km/h. Laitanpa siis saman kun eiliselle, -250kcal. Hyppynarulla oon hyppiny huikeet kolme minuuttia, haha!! Mut se on kyl aika rankkaa.. Kun ei millään voi hyppiä rauhallisesti vaan heti täysiä :-DD. No niistä kolmesta minuutista -30kcal kai. Ihan jees saldo tähän mennessä, -280kcal!

Joo.. Mitäs sit... Koitan jaksaa vielä hyppiä Teho-osaston aikana jonkun verran ja sit meen saunaan sen jälkeen. Saunominen on aika parasta <3 <3! Tykkään. Ainiin lenkit jäi tänään välistä kuitenkin sit kun tuuli niin hitosti ettei meinannu tukkakaan pysyä päässä :-/ Heii kävin tänään kahvilla, eli siis oikeestaan teellä. Minkätakia Linkosuolla on aina kaikkia hirveen hyvännäkösiä leivoksia ja pullia ja kaikkia?? Tai no tänään se ei pahemmin edes haitannu koska ihan kaikki makee ällöttää ihan sikana. En mitään söis vaikka joku yrittäis pakottaa. Yäks. Hirveen kokoset ihmiset ahto lautasilleen pullaa ja leivosta ja muuta paskaa, viimesetkin ruokahalut lähti pöydässä kun sivusilmällä näki kun niitä tungettiin suuhun niin että sokerit oli korvia myöten. Yääh. Sorry vaan mut oksettaa :-( Niin siis pointtihan tässä jutussa oli se et en ottanu sitä tavallista kahvia (maidolla) vaan päädyin teehen! Hihii. Kyl piänestä voi olla ilonen...

Päivitän vielä ennen nukkumaanmenoa loputkin päivän kalorit.

1679108.jpg kuva

------------------

Klo 22:38

Hih, en huomannutkaan kuinka nopeesti Teho-osasto hurahti, en huomannut lainkaan hyppiä :-D. No, eipä tuo haittaa. Iltapalaks otin 1,5dl mustikkakeittoa johon sekoitin hieman alle 1rkl kaurahiutaleita. Lisäks paloittelin omenan, palasia mutustelen parhaillaan. Tee myös odottaa hieman jäähtyneempää ajankohtaa :-)). Olen niiiiin tyytyväinen että taas menee hyvin, en ois kestäny sitä suklaamässäämistä enää hetkeekään.. Mulle kun karkit ei oo mikään heikkous. Eikä jäätelö. Eikä pulla, leivokset ymymym vaan SUKLAA. No joo. Tän päivän kaloreiks tuli 450 josta vähennettynä liikunnat 280kcal, jäljelle jää 170kcal. Olen tyytyväinen. Huominen ja ylihuominen ja mieluiten monta päivää niiden jälkeenkin kun menis samanlailla!

Hyvää yötä murut, huomenna palataan <3