Jopa ilman morkkista kun kerrankin osaa syödä kohtuudella! Hih, parasta... Eilisestä siis;

syömiset meni hyvin, aamupalana kaurapuuro leseillä, mehukeitolla ja 1rkl mustikoilla, kahvi mustana. Välipala rasvaton jogurtti leseillä ja kahvi mustana. Lämmin ruoka kana-nuudelikeitto 3dl (60kcal!) ja ruisleivän viipale juustolla. Iltapala Profeel-ananasjogurtti leseillä ja sitten illalla vielä Teho-osaston ja digiboksin antimien aikaan karkkipäivän kunniaks Mars-patukka ja 2*lakupötköö á 22g. Kun uhosin että syön ainoastaan 100g herkkuja, saa olla mitä tahansa mutta ainoastaan 100g. Jäätiin alle, näistä tuli 95g :-D! Suurinpiirtein laskeskeltuna karkit mukaanlukien, eiliseltä kaloreita kertyi noin 850kcal. Et ei paha koska karkeistä yksistään tuli jo 368kcal.. Noin vaivaisesta määrästä, huhhuh :-D.

Ja eilen vihdoin sain toimivan ja yksinkertaisen sykemittarin!! Prismasta löysin alennuksesta. Olihan sitä pakko lähteä illalla vielä testaamaan, ihan vaan kävelylle tosin. Lenkkiä eiliseltä tulikin yhteensä tasan 60min. Eikä muuta, laiskimus sentään...

Ois ihan hirveen ihanaa jos tää viikko ens punnitukseen menis yhtä hyvin kun edellinenkin. Odotan ens torstaita ja pienempiä vaa'an lukemia jo kovasti.. :-)

Nyt ei sen ihmeellisempää asiaa oo, ajattelin aamun alotella hyppiksellä ja reippaalla Crossi-vartilla. See Ya! <3