Aamulla taas ensimmäisenä vaa'alle. Ja taas sama pettymys kun eilenkin ja toissapäivänä.. Sama luku edelleen. Miksei se mene alaspäin?? Olen jo viikon mennyt 500-1000 kalorin vajeella joka päivä enkä ole laittanut ainuttakaan herkkua suuhuni. Siispä miksei??! Raivostuttavaa. Usko alkaa olla koetuksella mutta silti aion jatkaa herkku"lakkoani". Lakoksi sitä ei oikeastaan voi edes sanoa, koska mitään ei ole tehnyt edes mieli. Ei eilenkään vaikka kiertelin monta tuntia kaupoissa kaiken sen joulusuklaan keskellä. Yhtään ei tehnyt mieli ostaa ja syödä. Aika harvinaista.. Mutta otetaan nyt ilo irti siitä harvinaisuudesta ;)

Eilen en päässyt kirjottelemaan koska netti ei jostakin syystä toiminut.. Ja kun en todellakaan mikään tekniikan ihmelapsi ole niin odotin kiltisti siihen asti että mies tulee töistä ja katsoo mikä on vikana :D. Sitten jo lähdettiinkin kaupoille ja oltiin illalla vasta takasin, sitten vielä Crossasin vähän aikaa ja suihkun kautta sänkyyn. Ei vaan kerennyt siis missään välissä. Mutta eipä eilen mitään erikoista tapahtunutkaan. Lukuunottamatta se joulusuklaiden keskellä kiertely :D. Ja ihana tunne kun ei tee mieli karkkia.

No joo. Sitten parin päivän syömisiä ja urheiluja.

KE 29.10: Aamupala: kaurapuuro, mehukeitto; Välipala: jogurtti 200g, banaani; Välipala: Banaani, satsuma; Lämmin ruoka: spagetti, 3*lihapulla, kasvikset, 2*ruisleivän puolikas

Liikunta: Kävelylenkki 48min (-177kcal), lämmittely stepperillä 15min (-60kcal) ja venyttely

TO 30.10 Aamupala: kaurapuuro, mehukeitto; Välipala: banaani; Lämmin ruoka: spagetti, 2*lihapulla, ruisleivän puolikas; Iltapala: jogurttia 3dl, banaani

Liikunta: CrossTrainer 33min (n. -300kcal)

Mun sykemittarissa alkaa oleen patterit lopussa taikka jotain koska se näyttää kaloreiden osalta ihan puutaheinää. Keskiviikon kävelylenkillä kului sen mukaan vaan 177kcal, normaalisti sen pituisella lenkillä olisi kulunut reilusti yli 200kcal. Ja sen verran monta jyrkkää ylämäkeäkin oli matkalla et toi luku ei millään voi pitää paikkaansa. Ja samoin eilinen crossailu, sykemittari näytti kulutukseks vaan n. 150 kcal (!!), kun viime kerralla crossasin 40min ja kaloreita kului yli 400. Nyt crossasin 33min, joten arvioin kulutukseks n. 300kcal. Katsotaan mitä se mittari näyttää seuraavalla hölkkälenkillä. Huomenna olisi aikomus mennä, ja sit sunnuntaina jos jaksan. Oon lauantaina yön taas töissä..

Keskiviikkona jäi lämmin ruoka vähän myöhäseks koska olin kutsunut isänikin syömään joten söin kaks välipalaa aamupalan ja lämpösen ruoan välissä. Iltapalan jätin väliin, ei vaan ollut yhtään nälkä sit iltasella ennen nukkumaan menoa. Eilen taas lämpösen ruoan ja iltapalan välissä oli jopa 7,5tuntia!! Mutta silti ei ollut kova nälkä illalla ja söin "vaan" jogurttia ja banaanin.

Muuta höpötettävää ei nyt kai sitten ole, joten hyvää viikonloppua kaikille ja palataan taas ens viikon alussa :)

----- edit. 14:32

Luulen että tänään tulee käytyä Makuunissa. Iski ihan älytön himo niihin karkkeihin...