Voi perseenperse!!! MinkätakiaminkätakiaMINKÄTAKIA?????? Jos koko viikonloppu menee paremmin kun edes osaa odottaa niin sitten on kuitenkin koko juttu pilattava sunnuntai-iltana!!!!???!

            1607939.jpg

No, kerron hieman mökkiviikonlopusta.

Perjantai 30.5

Perjantain aamupaino oli 51,5, eli ihan siedettävä. Söin vielä ennen lähtöä kotona kaks dominokeksiä, aargh. En ihan pysynyt suunnitelmassani mökkiostoksia tehdessäni mikä nyt ei yllätä.. Kun suunnitelmissa oli siis ostaa pieni suklaalevy mutta ostin kuitenkin ihan normin Maraboun (maailman paras suklaa, valitettavasti)... Ostoskärryissä oli myös sipsipussi, en tiä mitä se siä teki... No joo, illalla söin sit grillattuja kesäkurpitsan siivuja, tomaatin, paprikaa, maissin ja muutaman ruisleivän sekä raejuustoo. Noihin syömisiin olin kyl tyytyväinen. Sit myöhemmin vielä vetäsin kolme riviä suklaata (500kcal!!!!!!!) ja muutaman sipsin (n. 50kcal). Osasin lopettaa ajoissa, joten päivän saldoks tuli liikunnat vähennettynä n. 1060kcal. Paljon mutta odotettua vähemmän kuitenkin...

Lauantai 31.5

Aamupaino ei tiedossa koska mökillä ei ole vaakaa (ehkä onneks). Aamun aloitin perinteisesti sielläkin, kahvi maidolla kasilta aamulla... Aamupäivällä 35min lenkki (-140kcal). Päivällä käytiin jätskillä ja tää oli kyllä historiallista, oon niin vannoutunu jäätelön ystävä, siis perinteisen kermajäätelön (yäk, kuulostaakin jo rasvaselta ja kaloripitoselta), mutta tällä kertaa luin (tarkotuksella) kuorista kalorimäärät ja päädyin mehujäähän!! Jipii, kaloreita siis vaan (??) 70. Sitten tuli pieni repsahdus, olen ainoo tässä perheessä joka tykkää salmiakista ja laksitsista eli niistä karkkipussin "mustista"... Ja ne oli sitten jäänyt pohjalle ja vetäsin ne napaan... Laitoin näistä +200kcal :-(((. Lounaaks söin grillissä valmistuneet maissin, tomaatin, 3siivua kesäkurpitsaa, paprikaa, raejuustoo ja ruisleivän. Illalla söin 3/4 kanan rintapalasta. Suklaaseen ja sipseihin en koskenut, hiphei! Kalorisaldo +773kcal josta lenkki -140kcal pois, siitä jää 633kcal. Lauantaille oikein hyvä! Kyykkyjäkin tuli muutama kymmenen tehtyä joutessani...

Sunnuntai 1.6

Aamupaino edelleen tuntematon. Kahvi maidolla jälleen käynnisti päivän kasin aikoihin ja kotimatkalla aamupäivällä pysähdyttiin jätskille ja otin jälleen mehujään, hyvä minä! Vain 69kcal! Iltapäivällä söin 2dl tomaattikeittoa, 80kcal ja ruisleivän+juustosiivu 80kcal. Lounaasta vain 160kcal. Noniin, jos olisin sitten syömiset jättänyt tähän, ehkä vielä ruisleivän syönyt iltapalaks niin kalorit ois jääny 300kcal paikkeille. Mutta ei.. Tein itse piirakan, josta se sitten lähti... Piti pieni pala maistaa jäätelön kera. Sen jälkeen otin lisää jäätelöä. Tais olla pala piirakkaakin mukana... Sitten sipsejä, suklaata, keksejä... Näistä yksin kertyi yli 1000kcal.. Sitten kun syömisen himo ei vaan lakannut, otin viinirypäleitä ja vesimelonia. Maissinkin paistoin, siihen loppui niiden kalorien laskeminen.. Vielä pari kourallista sipsejä ennen nukkumaanmenoa. Hyi h******i!!!!! Kaloreita arviolta varmaan joku 2000!!!! Pikkusen meni överiks. Päivällä oli niin hyvä fiilis et oon saanu pidettyä koko viikonlopun kalorit kurissa enkä oo suklaatakaan syöny paljo mitään ja näin se sitten päätty. Tuli sitäpaitsi niin huono olo yöllä kun yritin nukkua et tuli osa näistä ihanista syömisistä ylös. Sen siitä saa saatana!

Tänään en oo ees käyny vaa'alla enkä aio mennä. Ainoo minne aion mennä on saatanan pitkä lenkki ja pidän paastopäivän. Vettä, jossain vaiheessa 1dl tomaattikeittoa ja illalla ennen nukkumaanmenoa muutama desi mehukeittoo, niillä mennään tää päivä, katotaan miltä näyttää huomenna. Prkl.